Kakšno je igralno območje za Super Dish?

September 22, 2024

Popolnoma nov Več kot prejme cenovno ugoden znesek 53 % od stav, vendar 79 % gotovine. Celoten odprt v 41.5, umaknjen, da vam pomaga 40.5 poleti in lahko montirate, da vam pomaga 42 od srede sredi dneva. Zdaj je med 41,5 pri igranju z dvema metodama, pri čemer je vstop skoraj izenačen in lahko 56 % gotovine na Manj kot.

  • Celotno odprto med 51, počasneje je bilo zdravljenje za oseminštirideset do pozne sobotne noči, nato pa je šlo na 48,5 danes.
  • Obstaja veliko različnih težav, s katerimi lahko premaknete nove obrise NFL, pogledati morate celotno zgodbo spletne igre.
  • Takšna, približno tri osebe bullet robin, opravlja dobro funkcijo približno treh ekip in treh parov v skupini.
  • Allegiant Arena je kraj, kjer bodo Ohio City Chiefs (14-6) poskušali premagati sveže San francisco 49ers (14-5) v Very Pan LVIII. Območje Kansas Urban je enoobmočno za hišne ljubljenčke.

Sveži Jaguarji so pravzaprav stopnja ena-5 dokončno in lahko dobite 0-6 ATS, ker je prednost v Jacksonvillu od leta 2020 (2-6 naravnost, 1-7 ATS poleg londonske spletne igre). Spletna igra pet Holds ima preostalih v skupnem seštevku tega tekočega leta. Igre Vikings so 4-stopenjski 1 do več kot tri pokončne igre. Nova denarna linija mu zagotavlja dobre 92.korak 3 odstotke možnosti, da to stori. Vendar ne bodite zelo navdušeni, če ga vaši Teksašani preprečijo, da bi bil neobvladljiv, in boste zaščitili, da je 16,5-oddelek zapustil.

Skupno igranje – nasveti za spletne stave

Na denarno linijo, vendar ne, vstopnice in lahko dolarji so bili v obeh/prvem izboru za slabšega Houstona. Celoten poskus navzgor za točko od 40,5 do 50,5, ki ima 66 % stran od sedežev/77 % denarja do Več. Ne glede na to, dajte prepustnice in denar so bili v 2/1 raznolikosti za Niners. Brez dvoma je San francisco veliko možnosti za denarno linijo in dražljivk. Na primer, v primeru, da video igra o športnih dogodkih vsebuje vrsto stave +7, to pomeni, da je vaša stranka povsem nov slabši poskus, ki naj bi ga izločili s sedmimi točkami.

nasveti za spletne stave

Njegova 14-stopenjska številka 3 je dovolj dobra, da imate sedmi zaporedni zaslužek v pisarni AFC West v zadnjem letu. “Očitna igra na Steelersih -2,5 nasveti za spletne stave in -korak 3, na Ravensih, ki spijo Lamarja,” vam je povedal vodja TwinSpires, ki je oddaljen od trgovskih športov, Zachary Lucas. Obstaja 90-odstotna verjetnost snega v Foxboroughu do vaše nedelje, skupaj s sunki vetra milj na uro. Jets-Patriots je nedavno 2. najboljša izbira na BetMGM, zanimivo na zadnjem mestu Costs-Dolphins. Celotno izpostavljeno pri dvainštiridesetih in vsebuje že naravnost naprej in nazaj ta teden. Do tvoje sobote je imel vse do 46,5, v četrtek pa so se umaknili, tako da lahko petinštirideset,5.

Stavite na najnovejšo Nfl: boljšo programsko opremo za igranje Nfl

Najnovejši Steelers vrhunski do -step one.5 ponedeljek, -dos ponedeljek in morda -2,5 včeraj. Številka citata je 2,5/1 in gotovina skoraj cuatro/korak 1 do vašega Pittsburgha. “Ta linija se razlikuje glede na to, kaj Eagles izvajajo ob torkih zvečer v Kansas Cityju,” je dejal Michaelson. Vendar ne, novi skupni Costs-Eagles je narasel za točko in se je z 47,5 povzpel na oseminštirideset torkov dan, nato pa na oseminštirideset,5 pred tednom dni.

Afc Championship Spletna igra: Ohio Town Chiefs proti Baltimore Ravens

Bears-Vikings izpostavljen -korak 3.5 v SuperBook, prav tako pa je bil poskus igre umaknjen iz nove plošče takoj po tem, ko so Vikings-Broncos izstrelili Weekend večer. Clear Activities Study, LLC ne bo podpiral, zelo priporočal ali pomagal pri nezakonitem igranju iger na srečo, ki sicer igra manj kot kateri koli predmet. Podatki o vašem spletnem mestu so pravzaprav zgolj za zabavo in jih ne bi smeli najti v eni neposredni ali posredni rešitvi stran od regionalnih, okrožnih, zveznih ali mednarodnih zakonov. Če stavite na Jacksonville +14 in se znebite zaradi 21, potem izločite svojo stavo, ker vaše težave s +14 niso dovolj, da bi postali prvak v spremenjenem končnem dobitku. Ker ima vsak pogoj dodatno priznane športne stavnice, boste radi videli, kaj točno je naprodaj v njihovi zakonodaji. Za tiste, ki zmagajo, zahtevajte ločitev z vašo običajno bančno metodo.

San francisco 49ers favoriti za 9. september?

Popolnoma novi Ravens jemlje skromnih 54 % od stavnih stav v BetMGM, vendar veliko bolj priznanih 70 % od prenosa denarja. Kar zadeva denarno linijo, urbano območje Ohia pobota 65 % iz stav, medtem ko je vi 61 % denarja v Baltimoru. “Ena druga igra ima primerljive odmore. Splošna javnost je navdušena nad obema in jasno je, da se igra na povsem novih preferencah,” vam je povedal Lucas. “Ekipe Pepelke, na primer Detroit, so na koncu vedno znana izbira, posebej za vašo denarno linijo. Levi so zagotovo izgubljeni vikend za nas.” Lahko stavite na nekaj podobnega najnovejšim Philadelphia Eagles, da osvojite svež NFC ob možnosti +700.V primeru, da vaši Eagles zaslužijo nov NFC, lahko kupite odlično izplačilo v zvezi s terminskim poljem.

nasveti za spletne stave

Celoten unsealed na dvainštirideset,5, doseže minimalno vrednost od 43 v torek, nato pa se vrne na 49,5 zaradi četrtkovega dne. Najnovejša ponudba in ti, ki jih boš dokončal, sta nocoj nespremenjena glede na možnost SuperBook’s NFL dan 14. Packers-Giants je dejansko odstranjen iz plošče s priložnostmi NFL Few days 14 v novi SuperBook, potem ko so Chiefs-Packers zapustili vikend zvečer. Dajte stavcem možnost, da poskusijo nabirati na vašem Miamiju, ki ima številko listka cuatro/step one in cash 9/step 1. Novi Več kot/Nižji kot je razprt od 110,5, ki je do 115,5, na Več, ki se oddalji za impresivnih 92 % od vstop/99% iz dolarjev.

Najboljša spletna mesta za stave

Športne stavnice Extremely Us vam lahko osebno zagotovijo linije v živo, da vam pomagajo pri stavah, saj spletna igra še poteka.Vigorish sicer sokovi – Najnovejši vig ali juice je športne stavnice, ki jih hazarderji dobijo za stave. Športne stavnice imajo običajno velik vig od -110 za vsako stran, ki ne igra, kar pomeni, da morate izpostaviti 11 $ na 10 $, ki jih želite zaslužiti. Ob upoštevanju novega vigorisha bi morali dobitki morda ne 50 odstotkov vaših lastnih stav, vendar od najmanj 52,4 % do preloma. Ali ste v zvezni državi, ki sicer potuje v vašo zvezno državo in ima sodne športne stave, na primer Nj, ​​Pennsylvania ali Indiana?